Ajándékok nőknek

Gravírozható ajándék hölgyeknek

Ajándékok nőknek

Hölgytársainknak sokszor nem is olyan egyszerű ajándékot venni ünnepekre.

Pedig egy születésnap, névnap, esküvő fontos esemény. Ilyenkor nem mindig jó megoldás az egyszerű ajándék. Egy gravírozott névre szóló ajándék mindig egy örökéletű dolog. Cégünk ilyenkor tud megoldást nyújtani.

Nőies dolgok személyre szabva

Ajándékok nőknek

Bár tény és való, hogy web áruházunkba megtalálhatóak az italos flaskák, és a pénzcsipeszek, azért bőven van választék tipikus nőies ajándékok is.

Öngyújtóból van kifejezetten nőknek való vékony ezüst színű is. Ez rendkívül elegánsak és esztétikusok. Bár kis felületű a gravírozható rész, mégis számtalan lehetőség van egy személyre szabott ajándék elkészítésére. Tipikus női ajándékaink között szerepel még a pipere tükör és a könyvjelző is. Előbbi teljesen fém felépítése nagyon tartós és nagy méretben lehet rá gravírozni akár hosszú szöveget, ábrákat, logót is. Könyvjelzőink minőségi felületkezelést kapnak, nagyon szépek és nem okoznak a könyvnek sérülést. Gravírozott kulcstartóink között szintén megtalálhatóak a nőiesebb darabok. Ezek teljesen acélból vannak, a gravírozás így akár örök életre is szólhat. Mind cigaretta tárcáinkból, mind névjegytartóinkból szinték vannak vékonyabb letisztult darabok. Ezek mindegyik magas színvonalú gyártás technológiával vannak készítve, nem karcolódnak és nem kopnak.

Lehetőség van teljesen egyedi ajándékok készítésére is. Ezek között szerepel például az egyedi kulcstartó. Alumíniumból bármilyen formát ki tudunk vágni, feliratokat belerakni választható betűtípusból. Ezek teljesen a vásárló igényei alapján testre szabható, mind anyag, mind grafika szempontjából.

Ha nincs ötlet, segítünk!

Ajándékok nőknek

Nálunk lehetőség van hozott termékek gravírozására is. Egy szép öngyújtó, vagy szép toll amit nem nálunk vásárolt szintén jó kiindulópont egy gravírozott termékhez.

A gravírozott termékek teljesen személyre szabhatóak. Ön választhatja ki a betűtípust vagy a kívánt logót. Tudunk akár egyszerű skiccekből, képfájlokból is dolgozni.

Pároknak, házastársaknak évfordulókra szintén kiváló ötlet lehet egy-egy gravírozott termékünk. Repertoárunkba szerepelnek szív alakú kulcstartók, kutyabiléták is.

Csak a képzelet szabhat határt, nincs akadálya, ha Ön feledhetetlenné akar tenné egy fontos esemény, forduljon bátran hozzák, hogy tudjunk Önnek segíteni egy gravírozott emléktárgy megvalósításában.

Ajándékok nőknek

Webdesign