Hozott tárgyak gravírozása

Hozott ajándék tárgyak gravírozása

Hozott tárgyak gravírozása

Sokszor vesz az ember úgy ajándékot, hogy az ember azt kevésnek érzi.

Kevésnek érzi, mert nem személyes, egyszerű, esetleg nem megfelelő az ára.

Ilyenkor lehet az ajándékot „feldobni” egy mutatós gravírozással.

Az Ajándékgravírnál ilyenekkel is foglalkozunk.

Gravírozható ajándéktárgyak

Hozott tárgyak gravírozása

Gravírozható ajándéktárgyat nem egyszerű vásárolni. Fontos, hogy a mi általunk forgalmazott termékek kifejezetten gravírozásra lettek kifejlesztve.

Erős acélborítású tollak, fémbetétes kulcstartók, fémflaskák állnak rendelkezésünkre, melyekbe minden esetben a gravírozás egyszerű és könnyű.

Olyan esetekben amikor más helyen veszünk ajándékokat, nem biztos hogy gravírozható. Ilyenkor általában könnyen meg lehet állapítani, hogy ezeket lehet e gravírozni vagy sem. Máshol vásárolt tollak, serlegek, kulcstartók, névjegytartók szintén gravírozhatók lehetnek. Egy személyre szóló gravírozás rendkívül feldobja az ajándékot. Egy egyszerűnek gondolt ajándék amin nem látszik esetleg semmilyen szín, felirat, más képet mutat, ha van rajta egy gravírozás.

Egy ünnepélyes dátumot, születésnapot, karácsonyt, évfordulót rendkívül fel lehet dobni egy igazán személyre szabott ajándékkal. Egy ilyen ajándék örökre szól, és megjegyzi az aki kapja. Sok olyan tárgy van amit hétköznap is használunk.

Öngyújtó, piperetükör, toll. Ezeket nap mint nap látjuk és ha ezekbe gravírozás van az mindenképpen szem előtt van, így örök emlék marad.

Gravírozás bármibe

Hozott tárgyak gravírozása

Gravírozni gyakorlatilag bármibe lehet. Képkeretek, tömör réz ajtótáblák, nem jelentenek problémát. CNC vezérelt gépeink pontosak, és megbízhatóak, bármilyen tárgyba hétköznapi dologba, fémbe, fába, műanyagba lehet.

Egy szép toll, amit máshol vásárolt, egy Zippo öngyújtó mind-mind gravírozható.

Ha van egy gravírozható ajándéktárgya amiből egy örök emléket varázsolna, mi szívesen segítünk.

Hozott tárgyak gravírozása

Webdesign