Gravírozott tollak

Toll gravírozás

 

Gravírozott tollak

 

A legnépszerűbb eszköz

 

Az írás alapvető kommunikációs forma, így a toll az egyik legtöbbet használt tárgy az életünkben. Rengeteg féle toll létezik, ami mind ugyanazt a célt szolgálja.

Ezért nagyon jó ajándéknak is, mert ez egy olyan ajándék ami az ember hétköznapjaiban mindig szem előtt van. Remek ajándék lehet egy gravírozott toll is.

Ebben tud cégünk segítséget nyújtani.

Gravírozott tollak

 

Egyedi gravírozott toll ajándékba

Általában fém tollakat gravírozunk. Ezek típustól és színtől függetlenül úgy lettek kifejlesztve, hogy könnyen gravírozhatóak legyenek. A gravírozandó felület nem túl nagy, de egy-két szót, évszámot könnyűszerrel bele lehet gravírozni. A gravírozott tollakba anyagába kerül a gravírozás, így gyakorlatilag örök életűek. A gravírozás végezhető lézerrel és mechanikus gravírozó gépekkel is, a végeredmény mindkét technológiával tökéletes lesz. A tollba lehet egyszerűbb mintákat gravírozni, például szívecske motívumot, smiley jelet. Cégünknél különböző formájú és színű tollakat és ceruza tollakat forgalmazunk, hogy ki tudja választani az Önnek legjobban tetsző terméket. Gravírozott tollaink minőségi alapanyagokból készültek, a szinterezés nem kopik le róluk, a tollbetétek hosszú írás ideje is garantált. Vannak még továbbá ajándék tollkészletek is. Ezek általában egy tollat és egy ceruza tollat tartalmaz elegáns műanyag tokban. Kiegészítőként kapható külön tok is. Tollaink általában egy szerű celofán csomagolással vannak ellátva, de a kiegészítő tokkal kiváló ajándék varázsolható belőlük.

 

Gravírozott tollak

A minőség szem előtt

Az általunk forgalmazott gravírozható ajándék tollak kiváló minőségűek. Fém testűek, és speciális szinterezéssel vannak ellátva, így biztosítva hosszú ideig a használhatóságukat. Gravírozó gépeink nagy pontossággal és sebességgel dolgoznak, így lesz a gravírozott felület páratlanul jó minőségű és szép.

Ha további kérdései vannak a gravírozott ajándéktollakról, szívesen segítünk.

Gravírozott tollak

Webdesign