Ajándékok ünnepekre

Gravírozható ajándék jeles eseményekre

Ajándékok ünnepekre

Az ünnepek a legszebb dolgok közé tartoznak a világon. Az ajándékvásárlás szeretteinknek sokszor nem egyszerű feladat. Ha nincs elég időnk az ajándékvásárlásra, általában egyszerű és gyorsan megvásárolható ajándékot veszünk, ami nem mindig éri el a kívánt célját. Erre lehet jó megoldás a gravírozott ajándéktárgy.

Gyors, hasznos, személyes ajándékok

Ajándékok ünnepekre

Karácsonyra, születésnapra, évfordulókra nálunk könnyen készíthet gravírozott ajándékot. Az ajándéktárgyainkat könnyen be tudjuk szerezni a forgalmazóktól, gyorsan és pontosan dolgozunk. Még a legbonyolultabb grafikával, a leghosszabb szöveget is meg tudjuk csinálni 1-2 nap alatt. Ajándéktárgyaink között kizárólag hétköznapi tárgy szerepel, úgymint kulcstartó, toll, könyvjelző. Ezek teljesen ellátják funkciójukat, a gravírozás minőségi, így a rajtuk lévő szöveg örökre megmarad.

Ezekre a tárgyakra gyakorlatilag bármilyen szöveg rákerülhet, így egy teljesen egyedi ajándékot adhat át szeretteinek. Legtöbb ajándékunkat elegáns fekete dobozba szállítjuk, így lehetőség van akár csomagolás nélkül is átadni az ajándékot.

Gravírozható tárgyainkból készletet tartunk, akár egyféle ajándékot is lehet gravírozni. Baráti körökben 8-10, vagy még több ugyanolyan kulcstartó, toll, esetleg gravírozott sport csapat logóval, kiváló ajándék lehet, akár egy meccs erejéig is.

Évfordulókra igen divatos a szív alakú kulcstartó is. Ez két egymásba illeszkedő félből áll, és mindkét felébe lehet dátumot, vagy nevet gravírozni.

Ballagásra van színes kulcstartó, toll ajándék szettünk, ebből mind a kulcstartó, mind a toll gravírozható.

Örök emlék minden alkalomra

Ajándékok ünnepekre

A gravírozás mechanikus módon kerül bele a megrendelt termékbe. A toll színterezett alumíniumból készült, bármilyen grafikát, szöveget bele lehet gravírozni ami gyakorlatilag örökéletű. Léteznek ajándékok kifejezetten férfiaknak, például névjegytartó, vagy flaska, női ajándékok, pipere tükör, vagy vékony ezüst színű öngyújtó. Ezek rendkívül igényes minőségi termékek, ami személyes, és nem rontja el az ünnepi hangulatot.

Ajándékok ünnepekre

Webdesign